Privaatsuspoliitika

 

  1. Üldsätted

1.1. Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmeid kogub töötleb ja säilitab isikuandmete vastutav töötleja Collier OÜ (edaspidi Andmetöötleja).

1.2. Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid Andmetöötleja töötleb.

1.3. Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab Andmetöötleja kodulehelt kaupu või teenuseid.

1.4. Andmetöötleja järgib õigusaktides sätestatud andmete töötlemise põhimõtteid, muuhulgas töötleb Andmetöötleja isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja turvaliselt. Andmetöötleja on võimeline kinnitama, et isikuandmeid on töödeldud vastavalt õigusaktides sätestatule.

  1. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja säilitamine

2.1. Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kogutud elektrooniliselt, peamiselt kodulehe ja e-posti vahendusel. 

2.2. Oma isikuandmete jagamisega annab Andmesubjekt Andmetöötlejale õiguse koguda, korraldada, kasutada ja hallata privaatsuspoliitikas määratletud eesmärgil isikuandmeid, mida Andmesubjekt otse või kaudselt kodulehel kaupu või teenuseid ostes Andmetöötlejale jagab.

2.3. Andmesubjekt vastutab selle eest, et tema poolt esitatud andmed oleksid täpsed, õiged ja terviklikud. Teadlikult valeandmete esitamist peetakse privaatsuspoliitika rikkumiseks. Andmesubjekt on kohustatud Andmetöötlejat viivitamatult teavitama esitatud andmete muutumisest.

2.4. Andmetöötleja ei vastuta Andmesubjekti poolt valeandmete esitamisest põhjustatud kahju eest Andmesubjektile või kolmandatele osapooltele.

  1. Klientide isikuandmete töötlemine

3.1. Andmetöötleja võib töödelda järgnevaid andmesubjekti isikuandmeid:

3.1.1. Ees- ja perekonnanimi;

3.1.2. Sünnikuupäev;

3.1.3. Telefoninumber;

3.1.4. E-posti aadress;

3.1.5. Kohaletoimetamise aadress;

3.1.6. Arvelduskonto number;

3.1.7. Maksekaardi detailid;

3.2. Lisaks eeltoodule on Andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.

3.3. Isikuandmete töötlemise õiguslik alus on isikuandmete kaitse üldmääruse paragrahv 6 lg 1 p-d a), b), c) ja f):

a) Andmesubjekt on andnud nõusoleku töödelda oma isikuandmeid ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil;

b) isikuandmete töötlemine on vajalik Andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt Andmesubjekti taotlusele;

c) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja juriidilise kohustuse täitmiseks;

f) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles Andmesubjekti huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, eriti juhul kui Andmesubjekt on laps.

3.4. Isikuandmete töötlemine vastavalt töötlemise eesmärgile:

3.4.1. Töötlemise eesmärk – julgeolek ja turvalisus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.2. Töötlemise eesmärk – tellimuse töötlemine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.3. Töötlemise eesmärk – e-poe teenuste toimimise tagamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.4. Töötlemise eesmärk – kliendihaldus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.5. Töötlemise eesmärk – finantstegevus, raamatupidamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.6. Töötlemise eesmärk – turundus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.5. Andmetöötlejal on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on näiteks volitatud andmetöötlejad, raamatupidajad, transpordi- ja kullerettevõtted, ülekandeteenuseid pakkuvad ettevõtted. Andmetöötleja on isikuandmete vastutav töötleja. Andmetöötleja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

3.6. Andmesubjekti isikuandmete töötlemisel ja säilitamisel rakendab Andmetöötleja organisatoorseid ja tehnilisi meetmeid, mis tagavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avalikustamise ja mis tahes muu ebaseadusliku töötlemise eest.

3.7. Andmetöötleja säilitab Andmesubjektide andmeid sõltuvalt töötlemise eesmärgist, kuid mitte kauem kui 20 aastat.

  1. Andmesubjekti õigused

4.1. Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

4.2. Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

4.3. Andmesubjektil on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

4.4. Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

4.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil info@oioi.ee.

4.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile.

  1. Lõppsätted

5.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

5.2. Andmetöötlejal on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades Andmesubjekte muudatustest kodulehe oioi.ee kaudu .

Jälgi meid Instagramis
Sõbrapäev on juba vähem kui kuu aja pärast! 🤩 Praegu on õige aeg hakata otsima kingitusi oma sõbrannadele, emale, õele ja kallimale 🎁 Suur valik kingitusi meie kodulehel, link BIO-s ☝️ #oioijewelry #sõbrapäev #kingitused #ehted #valentinipäev Täna on rahvusvaheline dressipüksipäev 🏃‍♀️💦 Dressipüksid ei tähenda, et peaks muu unustama 👉 Alati kombineeri juurde ka sobivad ehted, nagu teeb seda J.Lo 💯 Suur valik igapäeva ehteid meie kodulehel, link BIOs ☝️ Foto: www.dailymail.co.uk #oioijewelry #ehted #vabaaeg #stiil Meie uude kollektsiooni on lisandunud see imeilus kaelakee, mis muudab iga naise veel kaunimaks 😍 Täägi kommentaaridesse sõbranna, kellele see Sinu arust kõige paremini sobiks 🥰 Link BIOs ☝️ #oioijewelry #ehted #uuskollektsioon #ilusadnaised 🎈 AUHINNAMÄNG 🎈 Loosime välja meie kõige uuema brändimeene, milleks on 100% orgaanilistest materjalidest valmistatud pehme ja mõnus OiOi dressipluus 💚 Loosi läheb lausa 2 pusa 😍 Osalemiseks: 🎁 Täägi kommentaaridesse oma sõbranna, kes veel pole meie Insta konto jälgija, palu ka temal jälgida oioi_jewelry Instagrami ning võite mõlemad osutuda selle nunnu dressika omanikeks 🥰 Head loosiõnne! Võitja selgub 24.01 🎉 PS: Kui loosiõnnele lootma ei jaksa jääda, siis saad osta dressipluusi siit: https://bit.ly/33fkbV0 #oioijewelry #auhinnamäng #öko #orgaaniline #naisteriided #loos #ehted #loosimäng 🍀 Kas teadsid, et pakime ehted alati keskkonnasõbralikesse pakenditesse? 📦 Hoolime loodusest väga ja pöörame tähelepanu sellele, et pakendit oleks võimalik kas ümber töödelda või komposteerida ♻️ Igaüks meist saab igapäevaelus teha samme, et olla keskkonnasäästlikum - alustades sellest, et osta tooteid brändidelt, kes aitavad kaasa meie elukeskkonna säilimisele 🙏 #oioijewelry #hoiameloodust #recycle #ehted #pakendid #keskkonnasäästlikkus Millised on Sinu uue aasta lubadused? 🥰 Meie lubame, et kaunistame Sind jätkuvalt imeilusate ehetega, et saaksid ennast igal hetkel tunda enesekindla ja kaunina! 💜 #oioijewelry #uueaastalubadused #ehted #uusaasta #2022 ⭐ TULE MEILE TÖÖLE! ⭐ 👉 Sinu ülesanneteks on: - OiOi sotsiaalmeedia kanalite haldamine, sealhulgas sisu loomine, reklaamide ja kampaaniate loomine, andmete analüüs ja kokkuvõtete koostamine. 👉 Sulle pakume: - toetavat ja sõbralikku tiimi; - paindlikku tööaega; - põnevat ja loomingulist tööd ehete maailmas - tulemusboonust 👉Kandideeri hiljemalt 18.01.2022 info@oioi.ee, saates oma CV ja kirjeldus, miks just Sina oled sobiv! Tegemist on osalise tööajaga. Töökoht asub Tartus. Ootame sind 😊 #oioijewelry #töökuulutus #tööpakkumine #töötartus #sotsiaalmeediaspetsialist Iga-aastane lao tühjendusmüük on alanud 🎉🎉🎉 Need kõrvarõngad ja paljud teised tooted soodustusega kuni -50% 🥳 Hoia silm peal, sest soodustused lähevad järjest magusamaks... ⚡Tooteid piiratud koguses ⚡ Link BIOs #oioijewelry #sale #allahindlus #laotühjendusmüük #50%off #ehted ⭐ Säravat uut aastat! ⭐ Et uus tuleks veel parem kui eelmine ning unistused ja soovid täituksid 😇 #oioijewelry #headuutaastat #ehted #2022 #uusaasta Soovime teile imeilusat aasta lõppu ja soovide täitumist uuel aastal! ✨🎉 #oioijewelry #ehted #uuaasta #headuutaastat Mis on Sinu 2022 aasta suurim eesmärk? 💡 Ka meie võtame aja maha ja paneme paika uue aasta eesmärgid ja plaanid 🚀 @sleddogsinestonia @kolmsosarat #oioijewelry #kolmesõsarahõrgutised #neumannhusky #2022goals #2022 #ehted Sisened ruumi ja kõik pilgud on Sinul ⭐ Muidugi! Sest uusaastapeol särad Sa nagu kristall! 💎💎💎 #oioijewelry #shinebrightlikeadiamond #ehted #sära Ilusaid jõule kõigile!🎊⛄ Nautige pühasid täiel rinnal ja ärge siis unustage särada 😉 #oioijewelry #jõulud #merrychristmas #häidjõule #ehted 🕛 Ära maga maha - tee kindlasti tellimus enne 21. detsembrit, siis võid kindel olla, et ehted jõuavad jõuludeks Sinuni! 💎 #oioijewelry #jõulukingitused #jõulud #ehted #oioi Oleme oma e-poodi lisanud palju uusi ehteid 😍 Üks säravam kui teine! ⭐ Tutvu uue kollektsiooniga meie kodulehel, link BIO-s #oioijewelry #uuskollektsioon #uuedehted #jõulud #kingitused Sa pole veel hiljaks jäänud - praegu tellides jõuavad kingid kenasti jõuludeks kuuse alla! 🎄 Lisaks on KÕIK kingikategoorias olevad ehted -25% 🤗🤗🤗 PS: Kui soovid ehted jõuludeks kätte saada, siis telli enne 21.12 🚚 Link BIO-s ☝️ #oioijewelry #allahindlus #kingitused #ehted #jõulud FLASH SALE - ainult TÄNA kõik kinkekaardid -50% 🔥 Kui kingivalik liiga keeruliseks osutub, aitab meie kinkekaart alati hädast välja! Link BIO-s #oioijewelry #flashsale #ehted #sale #allahindlus #kinkekaardid Parimad kingid on väkestes pakkides 🎁 Meie ehted on pakitud ilusasse valgesse OiOi karpi 🎀 Sinul jällegi üks mure vähem, kuna ei pea mõtlema eraldi kinkepakendile 😉 #oioijewelry #kingitus #ehted #kinkekarp #pakend ❄️ AUHINNAMÄNG ❄️Soovime muuta jõulukuu Sinu jaoks veel üllatusterohkemaks ja tahame Sulle kinkida ühed armsad jõululikud kõrvarõngad. 👉 Loosis osalemiseks kirjuta kommentaaridesse, mis on nende jõulukuule meenutavate kõrvarõngaste Swarovski kristalli värvitoon 💎 (Vihje: vastuse leiad meie kodulehelt, tootekirjelduse alt, link BIO-s ☝️) Head loosiõnne! Võitja selgub 13. detsembril. #oioijewelry #loosimäng #jõulumäng #ehted #auhinnamäng #kõrvarõngad Kas Sina oled jõuludeks valmis? 🤩 Meie igatahes küll oleme! Tule meile külla Tartu esinduspoodi Riia 142, Novapolise ärimajas 👋 #oioijewelry #jõulud #jõuluootus #ehted #kingitused Jõulud on andmise aeg 😇 seega anname Sinu e-poe tellimustele TASUTA TARNE terveks detsembrikuuks! Et jõuluootus liiga pikaks ei veniks, panevad meie usinad päkapikud paki posti juba samal tööpäeval 😍🚚 #oioijewelry #jewelry #jõulud #tasutatarne #epood #ehted #andmiseaeg Tähelepanu, valmis olla, START 🎊 KÜBERESMASPÄEV on alanud 💫 KOGU KAUP e-poes -25% 💥 Kasuta võimalust nutikalt ja soeta magusate hindadega jõulukingid juba TÄNA 🌲🎁 #oioijewelry #jewelry #küberesmaspäev 24-26.11 BLACK FRIDAY KAMPAANIA 📣📣📣 Nüüd on õige HETK oma lemmik ehtele käsi järgi sirutada, sest allahindlused on MEGAD 🤜🏻 Iga päevaga muutuvad hinnad aina väiksemaks 👉 -20%, -30% ja REEDEL LAUSA -40%! POINT on selles, tegusteda tuleb KOHE, sest muidu on oht oma lemmikutest ilma jääda! 🌚 #oioijewelry #jewelry #mustreede #blackfriday Mis on Sinu salarelv nädala alguseks? 💙 Kas selleks võib olla üks mõnus tass kohvi? Lõuna parimate sõbrannadega? Hoopis midagi kolmandat? 😇 Kindlasti annab igale naisele energiat ka pisikene ehete shopping meie e-poes 👉 link BIOs! #oioijewelry #jewelry Millal hakkad Sina jõulukinkide peale mõtlema? 🎁 Ära lase jõulustressil võimsust võtta ning hakka valmistuma juba täna! Suur hulk kingiideid leiad meie e-poest! Link BIOs 😍 #oioijewelry #jewelry