Privaatsuspoliitika

 

  1. Üldsätted

1.1. Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmeid kogub töötleb ja säilitab isikuandmete vastutav töötleja Collier OÜ (edaspidi Andmetöötleja).

1.2. Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid Andmetöötleja töötleb.

1.3. Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab Andmetöötleja kodulehelt kaupu või teenuseid.

1.4. Andmetöötleja järgib õigusaktides sätestatud andmete töötlemise põhimõtteid, muuhulgas töötleb Andmetöötleja isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja turvaliselt. Andmetöötleja on võimeline kinnitama, et isikuandmeid on töödeldud vastavalt õigusaktides sätestatule.

  1. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja säilitamine

2.1. Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kogutud elektrooniliselt, peamiselt kodulehe ja e-posti vahendusel. 

2.2. Oma isikuandmete jagamisega annab Andmesubjekt Andmetöötlejale õiguse koguda, korraldada, kasutada ja hallata privaatsuspoliitikas määratletud eesmärgil isikuandmeid, mida Andmesubjekt otse või kaudselt kodulehel kaupu või teenuseid ostes Andmetöötlejale jagab.

2.3. Andmesubjekt vastutab selle eest, et tema poolt esitatud andmed oleksid täpsed, õiged ja terviklikud. Teadlikult valeandmete esitamist peetakse privaatsuspoliitika rikkumiseks. Andmesubjekt on kohustatud Andmetöötlejat viivitamatult teavitama esitatud andmete muutumisest.

2.4. Andmetöötleja ei vastuta Andmesubjekti poolt valeandmete esitamisest põhjustatud kahju eest Andmesubjektile või kolmandatele osapooltele.

  1. Klientide isikuandmete töötlemine

3.1. Andmetöötleja võib töödelda järgnevaid andmesubjekti isikuandmeid:

3.1.1. Ees- ja perekonnanimi;

3.1.2. Sünnikuupäev;

3.1.3. Telefoninumber;

3.1.4. E-posti aadress;

3.1.5. Kohaletoimetamise aadress;

3.1.6. Arvelduskonto number;

3.1.7. Maksekaardi detailid;

3.2. Lisaks eeltoodule on Andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.

3.3. Isikuandmete töötlemise õiguslik alus on isikuandmete kaitse üldmääruse paragrahv 6 lg 1 p-d a), b), c) ja f):

a) Andmesubjekt on andnud nõusoleku töödelda oma isikuandmeid ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil;

b) isikuandmete töötlemine on vajalik Andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt Andmesubjekti taotlusele;

c) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja juriidilise kohustuse täitmiseks;

f) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles Andmesubjekti huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, eriti juhul kui Andmesubjekt on laps.

3.4. Isikuandmete töötlemine vastavalt töötlemise eesmärgile:

3.4.1. Töötlemise eesmärk – julgeolek ja turvalisus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.2. Töötlemise eesmärk – tellimuse töötlemine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.3. Töötlemise eesmärk – e-poe teenuste toimimise tagamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.4. Töötlemise eesmärk – kliendihaldus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.4.5. Töötlemise eesmärk – finantstegevus, raamatupidamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.6. Töötlemise eesmärk – turundus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 20 aastat

3.5. Andmetöötlejal on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on näiteks volitatud andmetöötlejad, raamatupidajad, transpordi- ja kullerettevõtted, ülekandeteenuseid pakkuvad ettevõtted. Andmetöötleja on isikuandmete vastutav töötleja. Andmetöötleja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

3.6. Andmesubjekti isikuandmete töötlemisel ja säilitamisel rakendab Andmetöötleja organisatoorseid ja tehnilisi meetmeid, mis tagavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avalikustamise ja mis tahes muu ebaseadusliku töötlemise eest.

3.7. Andmetöötleja säilitab Andmesubjektide andmeid sõltuvalt töötlemise eesmärgist, kuid mitte kauem kui 20 aastat.

  1. Andmesubjekti õigused

4.1. Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

4.2. Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

4.3. Andmesubjektil on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

4.4. Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

4.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil info@oioi.ee.

4.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile.

  1. Lõppsätted

5.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

5.2. Andmetöötlejal on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades Andmesubjekte muudatustest kodulehe oioi.ee kaudu .

Jälgi meid Instagramis
Array ( [0] => Array ( [id] => 18005006524447064 [caption] => ⭐️ 𝐌𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̈𝐡𝐭 𝐨𝐧 𝐭𝐮𝐧𝐭𝐮𝐝 𝐤𝐮𝐢 𝐥𝐨̃𝐩𝐦𝐚𝐭𝐮 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐣𝐮𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤𝐮 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐣𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐬𝐮̈𝐦𝐛𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 ⭐️ Meie e-poes on palju uusi ehteid ✨😍 Telli oma uued lemmikehted juba täna! ✨ 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #jalakett #sõrmus #käevõru #käevõrud #kaelakee #kõrvarõngad #suvi #eesti #tallinn #tartu #parnu #pärnu #stiil [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/291886404_496953818851694_4587576483727927318_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=m9aKL8sJOOEAX--H7vL&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-fpmiT1RTFKXDxf12zhAGTZiI8PHByzQdgm5HdsU3QBg&oe=62C98EA4 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CflPxnJMkIJ/ ) [1] => Array ( [id] => 17915141615441964 [caption] => ✨ 𝐏𝐈𝐋𝐊𝐔𝐏𝐔̈𝐔̈𝐃𝐄𝐕 𝐊𝐀𝐄𝐋𝐀𝐊𝐄𝐄 𝐓𝐀̈𝐈𝐔𝐒𝐓𝐀𝐁 𝐈𝐆𝐀𝐓 𝐑𝐈𝐈𝐄𝐓𝐔𝐒𝐓 ✨ #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #kuld #eesti #tallinn #tartu #pärnu #liblikas #suvi [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/290962375_141332388550570_4118480962729928007_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=hRDWvOgb188AX8fTf1c&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8WBdmZfYU_NsDc_PIeQJpcKZ1Vv-mNC55KmyYGDq7AIQ&oe=62CA7956 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CfYV1tbME8R/ ) [2] => Array ( [id] => 18223027894124431 [caption] => ✨ 𝐀𝐞𝐠𝐮𝐦𝐚𝐭𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐬𝐞 𝐭𝐬𝐢𝐫𝐤𝐨𝐨𝐧𝐢𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐭𝐨𝐨𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐫𝐢𝐢𝐞𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞 𝐥𝐮𝐤𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐮̈𝐠𝐚𝐯𝐚𝐦𝐚 𝐝𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 ✨ Sinine värv ehetes tähendab teadaolevalt kuninglikkust, positiivset sisesmist ärkamist, lojaalsust, sõprust ning sellel on tervendav energia. See tsirkoonidega ning 18K valge kullaga kaetud komplekt sobib ideaalselt nii igapäevaseks kui ka pidulikuks kandmiseks! ✨ #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #komplekt #sinine #tsirkoon #kuld #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/290077303_553355569656179_3583837921917260336_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=WWVG1KkOTRcAX8mU7BM&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8ua0YK3LdCS_--R-iyF9d4Z15kampINY58_HaAuyxRJg&oe=62CA717F [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CfTTqLUMYuI/ ) [3] => Array ( [id] => 17945679512045015 [caption] => 🔥☀ 𝐒𝐨𝐨𝐯𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐚𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚! ☀🔥 [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/290141885_4837399869698935_3549232717465691140_n.mp4?_nc_cat=111&vs=17937745820062151_1764024314&_nc_vs=HBksFQAYJEdMMDJTeEYzczk3c2xpOFJBQVNrdkJWYWFFRXhia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHRTA0VEJFRUc4MTBvb0lCQUZjbGdTWUxzTFpPYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMRUAACbW3uaRndO6PxUCKAJDMywXQCQAAAAAAAAYEmRhc2hfYmFzZWxpbmVfMV92MREAdeoHAA%3D%3D&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkIn0%3D&_nc_ohc=cW6SNLlzMuUAX-oNZeA&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9-LE-xjoS4hwK-xeIMMA8M-pITlZzurjdsjYU9_3PmpA&oe=62C5EEFB&_nc_rid=55b5d413f1 [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/p/CfI_sUqM8Vl/ ) [4] => Array ( [id] => 18211294156155204 [caption] => 🎁 LOOS ON LÕPPENUD 🎁 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚̈𝐫𝐯 𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐨𝐦𝐮𝐬𝐭𝐚𝐛 𝐓𝐄𝐈𝐄 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐭? ❤💗🖤 Loosime ühele õnnelikule välja paaridele mõeldud magnetiga käepaelte komplekti! 𝐋𝐨𝐨𝐬𝐢𝐬 𝐨𝐬𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 💗 𝐮𝐮𝐝𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐞-𝐩𝐨𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐞 👉 https://oioi.ee/ehted/paaridele-magnetiga-kaepaelade-komplekt/ 💗 𝐤𝐢𝐫𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐯𝐚̈𝐫𝐯 𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐨𝐦𝐮𝐬𝐭𝐚𝐛 𝐭𝐞𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐭 𝐤𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧i 💗 𝐦𝐚̈𝐫𝐠𝐢 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐨̃𝐛𝐞𝐫 𝐯𝐨̃𝐢 𝐤𝐚𝐚𝐬𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞𝐥 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐤𝐚 𝐯𝐚𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢 🎁 Võitja loosime välja 26.06.2022 PS! Võitja saab omale ühe magnetiga käepaelte komplekti kommentaarides märgitud värvides! ❗ Oma võiduvõimaluse suurendamiseks külasta ka meie FB lehte (@oioiehted), kus on käimas eraldi samasugune loos ❗ [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/289030633_546971663537857_3746430609274291344_n.mp4?_nc_cat=111&vs=2822369244739232_4145540477&_nc_vs=HBkcFQAYJEdPbEJPaEhCRnJYRGQtRUJBSkRFY1NuSy12MHpidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJrznpYu13Og%2FFQIoAkMzLBdAGAAAAAAAABgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=LPghIvepwdAAX8Gq3Ga&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-6atgZltMB0ngPIiCaUZcIbGIx9yC9-RmNKuayp9lyLw&oe=62C5D498&_nc_rid=918bb53268 [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CfBJcurpf1v/ ) [5] => Array ( [id] => 18163271848218354 [caption] => 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 𝐊𝐄𝐒𝐓𝐀𝐁 𝐕𝐄𝐄𝐋 🛒 Veel mõned päevad leiad meie e-poest valiku populaarseid ehteid kuni 𝟕𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐋𝐓! 🤩 Valikust leiad nii kõrvarõngaid, sõrmused, käeehteid, kui ka kaelaehteid! Kiirusta – Sinu uued lemmikud ehted ootavad Sind! 💕 #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #allahindlus #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/287938730_343348334629403_729788634842616867_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VOQENFm9538AX81wuQn&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9-cYL4esiUHhijwRKg1KIFCwgv3EVrpADqndUmHmcE5A&oe=62C9A2A1 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/Ce3BUW1MvaZ/ ) [6] => Array ( [id] => 17952885616801935 [caption] => 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 – 𝐕𝐀𝐋𝐈𝐊 𝐓𝐎𝐎𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐊𝐔𝐍𝐈 -𝟕𝟎% 🛒 Valik populaarseid ehteid veelgi SOODSAMALT! 😱 14.-20.06.2022 on OiOi e-poes valik tooteid -70%! 𝐏𝐒! 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐞𝐩𝐚̈𝐫𝐚𝐧𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭𝐮𝐬 𝐧𝐚̈𝐢𝐭𝐞𝐤𝐬 𝐥𝐨̃𝐩𝐞𝐭𝐚𝐣𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨̃𝐢 𝐬𝐮̈𝐧𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞𝐥𝐞! 🎁🌸 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #allahindlus #tyhjendusmyyk #sõrmus #sormus #kõrvarõngad #kaelakee #kõrvarõngad #käevõru #käevõrud #eesti #tallin #tartu [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/287919762_162330049615946_3901868163083551987_n.mp4?_nc_cat=110&vs=595060982255996_2487670903&_nc_vs=HBkcFQAYJEdKSk9LUkZLbVBGb281TUFBUE5FQU4xck9DWTJidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJpTvkfHRoPQ%2FFQIoAkMzLBdAJAAAAAAAABgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=IBZ4T2O6avIAX_8J3hp&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9rNSuX1M6s7RImNBb3FzjjYz_dQ-4LD9lDilcBwVzgOQ&oe=62C5D354&_nc_rid=acab7776db [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CexuBEdLV-N/ ) [7] => Array ( [id] => 18301311952019921 [caption] => 𝐋𝐎̃𝐏𝐔𝐊𝐒, 𝐊𝐀̈𝐄𝐕𝐎̃𝐑𝐔 𝐌𝐈𝐃𝐀 𝐒𝐀 𝐎𝐋𝐄𝐃 𝐎𝐓𝐒𝐈𝐍𝐔𝐃! 🤩 Pilkupüüdva disaini ning säravate tsirkoonidega efektne käevõru 𝐧𝐮̈𝐮̈𝐝 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝟏𝟐,𝟗𝟎€! PS! Meie e-poes on käimas lao tühjendusmüük, kus leiad suure koguse populaarseid ehteid eriti hea hinnaga! 𝐏𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀!📧 Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #allahindlus #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/286664018_715274639693298_2426418159197427118_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=i8LRPxkvX0wAX8_q73e&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8BCLo4ypqU8or54rtkQDhcr-7OYlRVrxGQDNXy1VjAKg&oe=62CA9CC9 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CenbufNsvNv/ ) [8] => Array ( [id] => 17919606728331481 [caption] => 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 – 𝐕𝐀𝐋𝐈𝐊 𝐓𝐎𝐎𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐊𝐔𝐍𝐈 -𝟓𝟎%🛒 7.-13.06.2022 on valik säravaid ehteid OiOi e-poes kuni 50% soodsamad! 😍 Osta oma uued lemmikud ehted kohe, kuna kõike on piiratud koguses! 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #allahindlus #tyhjendusmyyk #sõrmus #sormus #kõrvarõngad #kaelakee #kõrvarõngad #käevõru #käevõrud #eesti #tallin #tartu [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/285753318_526723069197432_2741547189059990475_n.mp4?_nc_cat=110&vs=502482954954845_3102198104&_nc_vs=HBkcFQAYJEdPWS1DQkY0UEc5RkRkOEJBTXN6NUtLazdnc21idlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJrLn5tX%2F%2FY5AFQIoAkMzLBdAJAAAAAAAABgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=4bNbpsf7boUAX-z656a&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT_PulY3lEFypgqf06tsJ4IYr5rCsDaWLM5K4xH18xTfKw&oe=62C5CFFE&_nc_rid=dd6e48f96b [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CefmFgiOrMh/ ) [9] => Array ( [id] => 18241990456096120 [caption] => 📧 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀 𝐒𝐀𝐀𝐓𝐌𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐀𝐊𝐈𝐀𝐔𝐓𝐎𝐌𝐀𝐀𝐓𝐈𝐃𝐄𝐒𝐒𝐄! 📧 Lühikest aega on OiOi e-poes saatmine pakiautomaatidesse 𝐓𝐀̈𝐈𝐄𝐒𝐓𝐈 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 🤩 #oioijewelry #oioi #ehted #tasuta #saatmine #tasutasaatmine #kõrvarõngad #kaelakee #sormus #sõrmus #käevõru #käevõrud #eesti #tartu #tallinn #pärnu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/285002644_1130858274427551_1415799059822167108_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=5lZ7Ew7ZazwAX8mumuR&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-qpxaGBZFhausPee2WrKWXg47jN1DK8luZjRuALD92ng&oe=62C98790 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CeS6lJNOmZh/ ) [10] => Array ( [id] => 17963964718729960 [caption] => 🤩 𝟑 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐓 𝐋𝐀𝐒𝐓𝐄𝐊𝐀𝐈𝐓𝐒𝐄𝐏𝐀̈𝐄𝐕𝐀 𝐏𝐔𝐇𝐔𝐋 🤩 Tule kiiresti meie e-poodi neid kingitusi otsima, sest täpselt nii palju tasuta laste kõrvarõngaid peidame tänase päeva jooksul OiOi e-poodi laste ehete kategooriasse! 🎁 👉 piilu videost mis aitab Sinul need ehted meie e-poes leida 🧐 👉 mine meie e-poodi laste ehete kategooriasse (LINK BIO-S) 👆💻 👉 kui leiad tasuta toote, lisa see ostukorvi ning täida ja esita tellimus 🛒 👉 kingitus jõuab Sinuni 1-2 tööpäevaga 📧 𝐊𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐦 𝐚𝐬𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐚𝐢𝐥𝐦𝐚𝐬 𝐨𝐧 𝐧𝐚𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞 𝐧𝐚̈𝐨𝐥. 𝐒𝐨𝐨𝐯𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐦𝐞𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐋𝐚𝐬𝐭𝐞𝐤𝐚𝐢𝐭𝐬𝐞𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚 𝐤𝐨̃𝐢𝐤𝐢𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞! 🌸 PS! Pakkumine kehtib 1.06.2022 𝐏𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 📧 [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/285469017_398667328850596_8210752896855443005_n.mp4?_nc_cat=110&vs=747170219658793_2776979490&_nc_vs=HBkcFQAYJEdGbnBBeEdrQ29YNGxXb0JBRDBHbE50QmRQSnhidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJuj2kNPN19o%2FFQIoAkMzLBdALAAAAAAAABgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=9qVhASUkQcYAX996xur&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT92y1Af9wCiwcN4ouVEhSaGlUfYClEa6vlpr1GesKpTAw&oe=62C5D2A9&_nc_rid=058737c006 [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CeQOIlxJiLd/ ) [11] => Array ( [id] => 17925803339464522 [caption] => ☀ 𝐌𝐈𝐍𝐄 𝐒𝐔𝐕𝐄𝐋𝐄 𝐕𝐀𝐒𝐓𝐔 𝐄𝐅𝐄𝐊𝐓𝐒𝐄𝐓𝐄 𝐊𝐎̃𝐑𝐕𝐀𝐑𝐎̃𝐍𝐆𝐀𝐒𝐓𝐄𝐆𝐀! ☀ [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/284657362_833989707575822_8928378502551223392_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=eMJmtX3834YAX8p3cfU&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9tRx43A9G7sp_AFJ-8lQB4mLPRD4RUXAUe9-iNWhj3rA&oe=62CA61C1 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CeNxozUMKH3/ ) [12] => Array ( [id] => 18009873115390337 [caption] => 𝐒𝐈𝐍𝐀 𝐎𝐋𝐄𝐃 𝐌𝐈𝐍𝐔 𝐀𝐈𝐍𝐔𝐊𝐄 𝟕 𝐌𝐈𝐋𝐉𝐀𝐑𝐃𝐈𝐒𝐓 – 𝐉𝐀 𝐌𝐀 𝐄𝐈 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐀 𝐒𝐄𝐃𝐀 𝐌𝐀𝐀𝐈𝐋𝐌𝐀𝐋𝐄 𝐍𝐀̈𝐈𝐃𝐀𝐓𝐀! ❤ #OiOi #OiOiJewelry #ehted #paar #armastus #paaridekäevõrud #käevõru #käevõrud #sõrmus #kaelakee #kõrvarõnad #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/284452561_516628613391285_3746813364655125843_n.mp4?_nc_cat=101&vs=567524804772365_1388876667&_nc_vs=HBkcFQAYJEdORm05QkMxWS12NDN0VUJBRk4xOUZmbld2OHpidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJoas0bi5or0%2FFQIoAkMzLBdAGAAAAAAAABgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=4yFGUfYITaIAX-acqZl&_nc_oc=AQlr25KX-1UQ4B2B0nYI09yS60IEcC-g2zZaGtP6gc8y4qaAVab9j4vrrhQcc_bOL78&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT_zqwyj03bhiC_1s0tFbCUUGaSdDLVPUGAVWEP_WVNURg&oe=62C5E56B&_nc_rid=577f17fa0e [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CeA-a46Mnu6/ ) [13] => Array ( [id] => 17981482186521012 [caption] => 👌 𝐊𝐎𝐌𝐁𝐈𝐍𝐄𝐄𝐑𝐈 𝐄𝐇𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐕𝐀𝐒𝐓𝐀𝐕𝐀𝐋𝐓 𝐎𝐌𝐀 𝐌𝐀𝐈𝐓𝐒𝐄𝐋𝐄 👌 Meile meeldivad ilusad ehteid ning meile meeldib ehteid omavahel kombineerida! 🤝 Meie e-poest leiad laia valiku ehteid, mida saab omavahel kokku sobitada. Sinu uued lemmikud kombod juba ootavad Sind! 😍 Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #kombo #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/283150546_1119247511974204_5586260523382382612_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=w_R4aNd_kAkAX9GFm3d&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT_b-NV8tJKgnFDIRD1OKLevlmEIFgshgcf87tLPnGUzKA&oe=62C9AB46 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/Cd7pdH2sAhh/ ) [14] => Array ( [id] => 18167340751215597 [caption] => 𝐄𝐫𝐢𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐞𝐡𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐤𝐥𝐮𝐬𝐡𝐢𝐦𝐮𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐡𝐞𝐥𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐭𝐬𝐢𝐛 𝐨𝐦𝐚 𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐚𝐥𝐬𝐮𝐬𝐭. #OiOi #OiOiJewelry #ehted #meesteehted #käevõru #käevõrud #sõrmus #kaelakee #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/282233041_828130594827548_8297721344099198414_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZIJtVambLrEAX8vpMUe&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-Qcwxz5nGinqo6J7XHoErL2xxh-Udbn5a9ypRwN8Xwwg&oe=62C9DC46 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CdxY1XOsr3D/ ) [15] => Array ( [id] => 18299555830014603 [caption] => 𝐌𝐈𝐋𝐋𝐄𝐆𝐀 𝐊𝐀𝐍𝐍𝐀𝐊𝐒𝐈𝐃 𝐒𝐈𝐍𝐀 𝐍𝐄𝐄𝐃 𝐊𝐎̃𝐑𝐕𝐀𝐑𝐎̃𝐍𝐆𝐀𝐃? 😍 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/281174123_1156205941829387_4893634574555947011_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=w8ISnUQdr94AX_5wWj4&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-ws1C_nL3PLecisOUhM9RXdetbvRiSfUmMuxJ5vY0_9w&oe=62C9FE30 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/Cdpi-ZAs7Sw/ ) [16] => Array ( [id] => 17943654859896007 [caption] => 𝐋𝐀𝐒𝐓𝐄𝐄𝐇𝐄𝐓𝐄 𝐅𝐋𝐀𝐒𝐇𝐒𝐀𝐋𝐄 𝐋𝐀̈𝐊𝐒 𝐊𝐀̈𝐈𝐌𝐀! 📢📢📢 𝐀𝐈𝐍𝐔𝐋𝐓 𝐓𝐀̈𝐍𝐀, 12.05 on valik laste ehteid 𝟑𝟎-𝟓𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐃! 🤩 Külasta meie e-poodi KOHE, kuna kõike on piiratud kogustes! #OiOi #OiOiJewelry #ehted #sale #allahindlus #flashsale #ehted #lasteehted #kõrvarõngad #kaelakee #käevõru #sõrmus #eesti [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/280672341_696482394925491_7173765961159853810_n.mp4?_nc_cat=110&vs=1320424935449554_1985763411&_nc_vs=HBkcFQAYJEdGVzR1aEN6NmIxeGNua0NBUExHdUNnaVZvNWpidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJvzggpORwN4%2FFQIoAkMzLBdAJVWBBiTdLxgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=QVSu0R_LgUIAX_vrzPJ&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-rhBaFDlpx8QCC6yWjOTN7Ruj0urioRvYOQKWoyL78-Q&oe=62C5DE11&_nc_rid=182e85e07b [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CdcutiJJ7GO/ ) [17] => Array ( [id] => 17959582345709192 [caption] => 📢 𝐏𝐀𝐀𝐑𝐈𝐃𝐄𝐋𝐄 𝐌𝐎̃𝐄𝐋𝐃𝐔𝐃 𝐊𝐀̈𝐄𝐏𝐀𝐄𝐋𝐀𝐃 𝐎𝐍 𝐓𝐀𝐆𝐀𝐒𝐈 📢 Vaieldamatu kliendi lemmik - magnetiga käepaelte komplekt paaridele on tagasi!😍 𝐊𝐚̈𝐞𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐝 𝐭𝐮𝐠𝐞𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐫𝐢𝐩𝐚𝐭𝐬𝐢𝐭𝐞𝐠𝐚, 𝐦𝐢𝐬 𝐥𝐚̈𝐡𝐞𝐬𝐭𝐢𝐤𝐤𝐮 𝐬𝐚𝐭𝐭𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐭𝐨̃𝐦𝐛𝐮𝐯𝐚𝐝 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮! 𝐈𝐦𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐯𝐚̈𝐥𝐣𝐞𝐧𝐝𝐚𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬! 💕 Telli oma lemmik komplekt juba täna! Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #paar #armastus #paaridekäevõru #kingitus #sõrmus #kõrvarõngas #kaelakee #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/280304205_1162814697870639_1834605296715015740_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ep59DarTPQAX-zMnjg&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8mE5I-1GXoTPuTwFWdc9kY862e_taNzUlNk5DkaZ_Vkw&oe=62CA305E [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CdVI2BQMhd6/ ) [18] => Array ( [id] => 17942758291881732 [caption] => 💐🌸 𝐊𝐚𝐮𝐧𝐢𝐝 𝐞𝐦𝐚𝐝, 𝐡𝐞𝐚𝐝 𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚! 🌸💐 [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/278527002_496334382283152_1797446356569787768_n.mp4?_nc_cat=102&vs=17938690553094841_2612719591&_nc_vs=HBkcFQAYJEdCcjhtUkNRdVl2YWFjTUJBSGlOS1NMd3otRVlia1lMQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJqTizo%2BSqINBFQIoAkMzLBdAFzMzMzMzMxgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8yX3YxEQB16gcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkIn0%3D&_nc_ohc=2DUpmIpg04AAX9QolOm&_nc_oc=AQl2bj6F5ChOu6rVhbFc-u5EqfaLeWLhcDcQrkvAioTyBqIRLWJ-YMbHSvNQ5c1MeIA&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT_BW8W3fLdQUEXOi8cX3RuUcAGvYkNk5Qv64F37RWkq3Q&oe=62C5CDC2&_nc_rid=e763f57048 [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/p/CdScJhNKYnZ/ ) [19] => Array ( [id] => 18126039964263599 [caption] => 🎁 𝐄𝐌𝐀𝐃𝐄𝐏𝐀̈𝐄𝐕𝐀 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐄𝐃 -𝟐𝟎% 🎁 Tee oma emale särav kingitus emadepäevaks! 🎁🥰 Meie e-poes leiad emadepäeva kategoorias säravaid ehteid 𝟐𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐋𝐓! #OiOi #OiOiJewelry #ehted #kaelakee #käevõru #käevõrud #sõrmus #kõrvarõngad #kingitus #ema #emadepäev #allahindlus #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/279771714_414879996740773_6317430351198050153_n.mp4?_nc_cat=102&vs=3070856316508357_886623253&_nc_vs=HBkcFQAYJEdFTDZyQkNsaE5UR1ZIa0JBR2xYYnVodUJheFhidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJuqn1Jeri9k%2FFQIoAkMzLBdAPIi0OVgQYhgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=0JAkyRCiuvQAX-0n0Mc&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-QoVatIPffV8_2QQ_PZ6N3oY7sg8xidl5egq_QdVJkDw&oe=62C5F6E3&_nc_rid=9ff334fd3b [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/CdIJx56PCUg/ ) [20] => Array ( [id] => 17927799902119966 [caption] => 🥰𝐊𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐦 𝐞𝐡𝐞 𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐦𝐚𝐤𝐬 𝐞𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐦𝐚 𝐚𝐫𝐦𝐬𝐚 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞 𝐤𝐚̈𝐞𝐝 🥰 Kui Sa parasjagu ei saa oma ema kallistada, siis Sinu kingitud kaelakee kaunistab tema kaela alati ning tuletab meelde Sinu kallistuste soojust! 🥰❤ 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐢 𝐨𝐦𝐚 𝐞𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐫𝐢𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐞𝐥𝐚𝐤𝐞𝐞 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐞-𝐩𝐨𝐞𝐬𝐭, 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #kingitus #ema #emadepäev #emadepaev #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/279584326_725510005284395_6373041768896264513_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CL5G5F08yB0AX-LzBte&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9KzGlZsANt0ERLnTUuUbykyzSrG55Y5NExwE0XxqVD4g&oe=62C957AE [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CdDHdVUMFL6/ ) [21] => Array ( [id] => 18176252158201565 [caption] => 𝐀̈𝐫𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐚𝐡𝐚 𝐯𝐨̃𝐢𝐦𝐚𝐥𝐮𝐬𝐭 – 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐬𝐮̈𝐧𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚𝐤𝐮𝐮 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐛 𝐥𝐨̃𝐩𝐩𝐞𝐦𝐚! 🤩 Veel viimased päevad on Sul võimalus keerutada meie e-poes õnneratast! 𝐊𝐄𝐄𝐑𝐔𝐓𝐀 𝐉𝐀 𝐕𝐎̃𝐈𝐃𝐀! 🎁🥳 Pakkumine kehtib kuni 30.04.2022 #OiOi #ehted #OiOiJewelry #kõrvarõngad #kaelakee #sõrmus #käevõru #synnipaev #yllatus #eesti #tasuta #onneratas [media_url] => https://video-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/279358368_1049190705669397_3248528521924689315_n.mp4?_nc_cat=102&vs=1000167830858880_2956397544&_nc_vs=HBkcFQAYJEdLQ3JwaEFWSlZDLU83b0RBS085QzdCNkZ4VXRidlZCQUFBRhUAAsgBACgAGAAbAYgHdXNlX29pbAExFQAAJsiitcWk%2Fuw%2FFQIoAkMzLBdAJ4i0OVgQYhgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB17AcA&ccb=1-7&_nc_sid=59939d&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5pZ3R2In0%3D&_nc_ohc=PNhTumCNpp4AX_adaBK&_nc_ht=video-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8NlbwXMkYyzguQDLFLETNZjrxVLoQwgpedCI8m8Ia2Qg&oe=62C5FD47&_nc_rid=a32b0ba5cb [media_type] => VIDEO [permalink] => https://www.instagram.com/tv/Cc2H1ZoL3DD/ ) [22] => Array ( [id] => 18089714998289259 [caption] => 𝐔𝐮𝐞𝐝 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐨𝐯𝐚𝐝 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐚𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚̈𝐨𝐥𝐞! 🤩 #OiOi #oioijewelry #ehted #kõrvarõngad #kaelakee #käevõru #käevõrud #sõrmus #kuld #eesti #tallinn #tartu [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/279220246_671227030622918_3801815975078041899_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=O0vmS1yEEM4AX_X4_Ou&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT-96Aqhg1ZMR_Hy_mrx2as18JG4GvbMscDxRz_h8iWLaA&oe=62CAEFE1 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/Cczg4yyMBzC/ ) [23] => Array ( [id] => 17939017898048260 [caption] => 𝐊𝐚𝐞𝐥𝐚𝐤𝐞𝐞, 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐮̈𝐦𝐛𝐨𝐨𝐥𝐢𝐤𝐚𝐭 𝐯𝐨̃𝐢 𝐭𝐚̈𝐡𝐞𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐝 𝐢𝐬𝐞! 🤩 Imeilus kullatud täht pärlmutter plaadil võib kanda tähendust mida tead ainult Sina või Sinu lähedased! ✨ #OiOi #ehted #oioijewelry #epood #kaelakee #sormus #sõrmus #käevõru #käevõrud #kõrvarõngad #nimi #nimetäht #kingitus #eesti [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/278902787_526016895584996_4950661359582150841_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=aQJT0kyv3P4AX8Mwgyr&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT9lmMC1ABZeV8WqO99x8Cn_Y3r5ritAKHgEJ_xtgs49SA&oe=62C97BC2 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CcpX-oHMfxN/ ) [24] => Array ( [id] => 18269529994078854 [caption] => 🎁 𝐒𝐀𝐀𝐃𝐀 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐄𝐍𝐀 🎁 Kas teadsid, et meie e-poest on võimalik saata ehteid ka kingitusena? Pakime Sinu eest kingituse ilusti ära ning lisame kaardi Sinu soovidega ja toimetame paki sinna kuhu vaja! Lihtsalt lisa linnuke “saadan kingtusena” kastis ja ongi tehtud!✔ 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥𝐢 𝐥𝐨̃𝐩𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐧 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 🤩 #OiOi #ehted #epood #kõrvarõngad #kaelakee #sõrmus #käekett #käevõru #käevõrud #tasuta #saatmine #kingitus [media_url] => https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/278822865_1029631261321941_7108458846118635741_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=jpw3-Fgm8fkAX_cMpgH&_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&edm=ANo9K5cEAAAA&oh=00_AT8hr0fVYxHGB0hl7CPdFr1xRZivb0GH0-RehVQnFhut9Q&oe=62CA3995 [media_type] => IMAGE [permalink] => https://www.instagram.com/p/CckKGomM2Xg/ ) )
⭐️ 𝐌𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̈𝐡𝐭 𝐨𝐧 𝐭𝐮𝐧𝐭𝐮𝐝 𝐤𝐮𝐢 𝐥𝐨̃𝐩𝐦𝐚𝐭𝐮 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐣𝐮𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤𝐮 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐣𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐬𝐮̈𝐦𝐛𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 ⭐️ Meie e-poes on palju uusi ehteid ✨😍 Telli oma uued lemmikehted juba täna! ✨ 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #jalakett #sõrmus #käevõru #käevõrud #kaelakee #kõrvarõngad #suvi #eesti #tallinn #tartu #parnu #pärnu #stiil ✨ 𝐏𝐈𝐋𝐊𝐔𝐏𝐔̈𝐔̈𝐃𝐄𝐕 𝐊𝐀𝐄𝐋𝐀𝐊𝐄𝐄 𝐓𝐀̈𝐈𝐔𝐒𝐓𝐀𝐁 𝐈𝐆𝐀𝐓 𝐑𝐈𝐈𝐄𝐓𝐔𝐒𝐓 ✨ #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #kuld #eesti #tallinn #tartu #pärnu #liblikas #suvi ✨ 𝐀𝐞𝐠𝐮𝐦𝐚𝐭𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐬𝐞 𝐭𝐬𝐢𝐫𝐤𝐨𝐨𝐧𝐢𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐭𝐨𝐨𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐫𝐢𝐢𝐞𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞 𝐥𝐮𝐤𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐮̈𝐠𝐚𝐯𝐚𝐦𝐚 𝐝𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 ✨ Sinine värv ehetes tähendab teadaolevalt kuninglikkust, positiivset sisesmist ärkamist, lojaalsust, sõprust ning sellel on tervendav energia. See tsirkoonidega ning 18K valge kullaga kaetud komplekt sobib ideaalselt nii igapäevaseks kui ka pidulikuks kandmiseks! ✨ #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #komplekt #sinine #tsirkoon #kuld #eesti #tallinn #tartu 🔥☀ 𝐒𝐨𝐨𝐯𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐚𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚! ☀🔥 🎁 LOOS ON LÕPPENUD 🎁 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚̈𝐫𝐯 𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐨𝐦𝐮𝐬𝐭𝐚𝐛 𝐓𝐄𝐈𝐄 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐭? ❤💗🖤 Loosime ühele õnnelikule välja paaridele mõeldud magnetiga käepaelte komplekti! 𝐋𝐨𝐨𝐬𝐢𝐬 𝐨𝐬𝐚𝐥𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 💗 𝐮𝐮𝐝𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐞-𝐩𝐨𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐞 👉 https://oioi.ee/ehted/paaridele-magnetiga-kaepaelade-komplekt/ 💗 𝐤𝐢𝐫𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐯𝐚̈𝐫𝐯 𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐨𝐦𝐮𝐬𝐭𝐚𝐛 𝐭𝐞𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐭 𝐤𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧i 💗 𝐦𝐚̈𝐫𝐠𝐢 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐨̃𝐛𝐞𝐫 𝐯𝐨̃𝐢 𝐤𝐚𝐚𝐬𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞𝐥 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐤𝐚 𝐯𝐚𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐤𝐚̈𝐞𝐩𝐚𝐞𝐥𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢 🎁 Võitja loosime välja 26.06.2022 PS! Võitja saab omale ühe magnetiga käepaelte komplekti kommentaarides märgitud värvides! ❗ Oma võiduvõimaluse suurendamiseks külasta ka meie FB lehte (@oioiehted), kus on käimas eraldi samasugune loos ❗ 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 𝐊𝐄𝐒𝐓𝐀𝐁 𝐕𝐄𝐄𝐋 🛒 Veel mõned päevad leiad meie e-poest valiku populaarseid ehteid kuni 𝟕𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐋𝐓! 🤩 Valikust leiad nii kõrvarõngaid, sõrmused, käeehteid, kui ka kaelaehteid! Kiirusta – Sinu uued lemmikud ehted ootavad Sind! 💕 #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #allahindlus #eesti #tallinn #tartu 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 – 𝐕𝐀𝐋𝐈𝐊 𝐓𝐎𝐎𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐊𝐔𝐍𝐈 -𝟕𝟎% 🛒 Valik populaarseid ehteid veelgi SOODSAMALT! 😱 14.-20.06.2022 on OiOi e-poes valik tooteid -70%! 𝐏𝐒! 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐞𝐩𝐚̈𝐫𝐚𝐧𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭𝐮𝐬 𝐧𝐚̈𝐢𝐭𝐞𝐤𝐬 𝐥𝐨̃𝐩𝐞𝐭𝐚𝐣𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨̃𝐢 𝐬𝐮̈𝐧𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞𝐥𝐞! 🎁🌸 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #allahindlus #tyhjendusmyyk #sõrmus #sormus #kõrvarõngad #kaelakee #kõrvarõngad #käevõru #käevõrud #eesti #tallin #tartu 𝐋𝐎̃𝐏𝐔𝐊𝐒, 𝐊𝐀̈𝐄𝐕𝐎̃𝐑𝐔 𝐌𝐈𝐃𝐀 𝐒𝐀 𝐎𝐋𝐄𝐃 𝐎𝐓𝐒𝐈𝐍𝐔𝐃! 🤩 Pilkupüüdva disaini ning säravate tsirkoonidega efektne käevõru 𝐧𝐮̈𝐮̈𝐝 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝟏𝟐,𝟗𝟎€! PS! Meie e-poes on käimas lao tühjendusmüük, kus leiad suure koguse populaarseid ehteid eriti hea hinnaga! 𝐏𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀!📧 Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #pood #ehted #sõrmus #käevõrud #käevõru #kõrvarõngad #kaelakee #jalakett #allahindlus #eesti #tallinn #tartu 🛒 𝐋𝐀𝐎 𝐓𝐔̈𝐇𝐉𝐄𝐍𝐃𝐔𝐒𝐌𝐔̈𝐔̈𝐊 – 𝐕𝐀𝐋𝐈𝐊 𝐓𝐎𝐎𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐊𝐔𝐍𝐈 -𝟓𝟎%🛒 7.-13.06.2022 on valik säravaid ehteid OiOi e-poes kuni 50% soodsamad! 😍 Osta oma uued lemmikud ehted kohe, kuna kõike on piiratud koguses! 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #allahindlus #tyhjendusmyyk #sõrmus #sormus #kõrvarõngad #kaelakee #kõrvarõngad #käevõru #käevõrud #eesti #tallin #tartu 📧 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀 𝐒𝐀𝐀𝐓𝐌𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐀𝐊𝐈𝐀𝐔𝐓𝐎𝐌𝐀𝐀𝐓𝐈𝐃𝐄𝐒𝐒𝐄! 📧 Lühikest aega on OiOi e-poes saatmine pakiautomaatidesse 𝐓𝐀̈𝐈𝐄𝐒𝐓𝐈 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 🤩 #oioijewelry #oioi #ehted #tasuta #saatmine #tasutasaatmine #kõrvarõngad #kaelakee #sormus #sõrmus #käevõru #käevõrud #eesti #tartu #tallinn #pärnu 🤩 𝟑 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐓 𝐋𝐀𝐒𝐓𝐄𝐊𝐀𝐈𝐓𝐒𝐄𝐏𝐀̈𝐄𝐕𝐀 𝐏𝐔𝐇𝐔𝐋 🤩 Tule kiiresti meie e-poodi neid kingitusi otsima, sest täpselt nii palju tasuta laste kõrvarõngaid peidame tänase päeva jooksul OiOi e-poodi laste ehete kategooriasse! 🎁 👉 piilu videost mis aitab Sinul need ehted meie e-poes leida 🧐 👉 mine meie e-poodi laste ehete kategooriasse (LINK BIO-S) 👆💻 👉 kui leiad tasuta toote, lisa see ostukorvi ning täida ja esita tellimus 🛒 👉 kingitus jõuab Sinuni 1-2 tööpäevaga 📧 𝐊𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐦 𝐚𝐬𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐚𝐢𝐥𝐦𝐚𝐬 𝐨𝐧 𝐧𝐚𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞 𝐧𝐚̈𝐨𝐥. 𝐒𝐨𝐨𝐯𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐦𝐞𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐋𝐚𝐬𝐭𝐞𝐤𝐚𝐢𝐭𝐬𝐞𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚 𝐤𝐨̃𝐢𝐤𝐢𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞! 🌸 PS! Pakkumine kehtib 1.06.2022 𝐏𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 📧 ☀ 𝐌𝐈𝐍𝐄 𝐒𝐔𝐕𝐄𝐋𝐄 𝐕𝐀𝐒𝐓𝐔 𝐄𝐅𝐄𝐊𝐓𝐒𝐄𝐓𝐄 𝐊𝐎̃𝐑𝐕𝐀𝐑𝐎̃𝐍𝐆𝐀𝐒𝐓𝐄𝐆𝐀! ☀ 𝐒𝐈𝐍𝐀 𝐎𝐋𝐄𝐃 𝐌𝐈𝐍𝐔 𝐀𝐈𝐍𝐔𝐊𝐄 𝟕 𝐌𝐈𝐋𝐉𝐀𝐑𝐃𝐈𝐒𝐓 – 𝐉𝐀 𝐌𝐀 𝐄𝐈 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐀 𝐒𝐄𝐃𝐀 𝐌𝐀𝐀𝐈𝐋𝐌𝐀𝐋𝐄 𝐍𝐀̈𝐈𝐃𝐀𝐓𝐀! ❤ #OiOi #OiOiJewelry #ehted #paar #armastus #paaridekäevõrud #käevõru #käevõrud #sõrmus #kaelakee #kõrvarõnad #eesti #tallinn #tartu 👌 𝐊𝐎𝐌𝐁𝐈𝐍𝐄𝐄𝐑𝐈 𝐄𝐇𝐓𝐄𝐈𝐃 𝐕𝐀𝐒𝐓𝐀𝐕𝐀𝐋𝐓 𝐎𝐌𝐀 𝐌𝐀𝐈𝐓𝐒𝐄𝐋𝐄 👌 Meile meeldivad ilusad ehteid ning meile meeldib ehteid omavahel kombineerida! 🤝 Meie e-poest leiad laia valiku ehteid, mida saab omavahel kokku sobitada. Sinu uued lemmikud kombod juba ootavad Sind! 😍 Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #kombo #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu 𝐄𝐫𝐢𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐞𝐡𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐤𝐥𝐮𝐬𝐡𝐢𝐦𝐮𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐡𝐞𝐥𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐭𝐬𝐢𝐛 𝐨𝐦𝐚 𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐚𝐥𝐬𝐮𝐬𝐭. #OiOi #OiOiJewelry #ehted #meesteehted #käevõru #käevõrud #sõrmus #kaelakee #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu 𝐌𝐈𝐋𝐋𝐄𝐆𝐀 𝐊𝐀𝐍𝐍𝐀𝐊𝐒𝐈𝐃 𝐒𝐈𝐍𝐀 𝐍𝐄𝐄𝐃 𝐊𝐎̃𝐑𝐕𝐀𝐑𝐎̃𝐍𝐆𝐀𝐃? 😍 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #eesti #tallinn #tartu 𝐋𝐀𝐒𝐓𝐄𝐄𝐇𝐄𝐓𝐄 𝐅𝐋𝐀𝐒𝐇𝐒𝐀𝐋𝐄 𝐋𝐀̈𝐊𝐒 𝐊𝐀̈𝐈𝐌𝐀! 📢📢📢 𝐀𝐈𝐍𝐔𝐋𝐓 𝐓𝐀̈𝐍𝐀, 12.05 on valik laste ehteid 𝟑𝟎-𝟓𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐃! 🤩 Külasta meie e-poodi KOHE, kuna kõike on piiratud kogustes! #OiOi #OiOiJewelry #ehted #sale #allahindlus #flashsale #ehted #lasteehted #kõrvarõngad #kaelakee #käevõru #sõrmus #eesti 📢 𝐏𝐀𝐀𝐑𝐈𝐃𝐄𝐋𝐄 𝐌𝐎̃𝐄𝐋𝐃𝐔𝐃 𝐊𝐀̈𝐄𝐏𝐀𝐄𝐋𝐀𝐃 𝐎𝐍 𝐓𝐀𝐆𝐀𝐒𝐈 📢 Vaieldamatu kliendi lemmik - magnetiga käepaelte komplekt paaridele on tagasi!😍 𝐊𝐚̈𝐞𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐝 𝐭𝐮𝐠𝐞𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐫𝐢𝐩𝐚𝐭𝐬𝐢𝐭𝐞𝐠𝐚, 𝐦𝐢𝐬 𝐥𝐚̈𝐡𝐞𝐬𝐭𝐢𝐤𝐤𝐮 𝐬𝐚𝐭𝐭𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐭𝐨̃𝐦𝐛𝐮𝐯𝐚𝐝 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮! 𝐈𝐦𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐬𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐯𝐚̈𝐥𝐣𝐞𝐧𝐝𝐚𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬! 💕 Telli oma lemmik komplekt juba täna! Link BIO-s! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #paar #armastus #paaridekäevõru #kingitus #sõrmus #kõrvarõngas #kaelakee #eesti #tallinn #tartu 💐🌸 𝐊𝐚𝐮𝐧𝐢𝐝 𝐞𝐦𝐚𝐝, 𝐡𝐞𝐚𝐝 𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚! 🌸💐 🎁 𝐄𝐌𝐀𝐃𝐄𝐏𝐀̈𝐄𝐕𝐀 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐄𝐃 -𝟐𝟎% 🎁 Tee oma emale särav kingitus emadepäevaks! 🎁🥰 Meie e-poes leiad emadepäeva kategoorias säravaid ehteid 𝟐𝟎% 𝐒𝐎𝐎𝐃𝐒𝐀𝐌𝐀𝐋𝐓! #OiOi #OiOiJewelry #ehted #kaelakee #käevõru #käevõrud #sõrmus #kõrvarõngad #kingitus #ema #emadepäev #allahindlus #eesti #tallinn #tartu 🥰𝐊𝐨̃𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐦 𝐞𝐡𝐞 𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐦𝐚𝐤𝐬 𝐞𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐦𝐚 𝐚𝐫𝐦𝐬𝐚 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞 𝐤𝐚̈𝐞𝐝 🥰 Kui Sa parasjagu ei saa oma ema kallistada, siis Sinu kingitud kaelakee kaunistab tema kaela alati ning tuletab meelde Sinu kallistuste soojust! 🥰❤ 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐢 𝐨𝐦𝐚 𝐞𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐫𝐢𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐞𝐥𝐚𝐤𝐞𝐞 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐞-𝐩𝐨𝐞𝐬𝐭, 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐈𝐎-𝐬! 👆 #OiOi #OiOiJewelry #ehted #käevõru #käevõrud #kaelakee #sõrmus #kõrvarõngad #kingitus #ema #emadepäev #emadepaev #eesti #tallinn #tartu 𝐀̈𝐫𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐚𝐡𝐚 𝐯𝐨̃𝐢𝐦𝐚𝐥𝐮𝐬𝐭 – 𝐎𝐢𝐎𝐢 𝐬𝐮̈𝐧𝐧𝐢𝐩𝐚̈𝐞𝐯𝐚𝐤𝐮𝐮 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐛 𝐥𝐨̃𝐩𝐩𝐞𝐦𝐚! 🤩 Veel viimased päevad on Sul võimalus keerutada meie e-poes õnneratast! 𝐊𝐄𝐄𝐑𝐔𝐓𝐀 𝐉𝐀 𝐕𝐎̃𝐈𝐃𝐀! 🎁🥳 Pakkumine kehtib kuni 30.04.2022 #OiOi #ehted #OiOiJewelry #kõrvarõngad #kaelakee #sõrmus #käevõru #synnipaev #yllatus #eesti #tasuta #onneratas 𝐔𝐮𝐞𝐝 𝐞𝐡𝐭𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐨𝐯𝐚𝐝 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐚𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚̈𝐨𝐥𝐞! 🤩 #OiOi #oioijewelry #ehted #kõrvarõngad #kaelakee #käevõru #käevõrud #sõrmus #kuld #eesti #tallinn #tartu 𝐊𝐚𝐞𝐥𝐚𝐤𝐞𝐞, 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐮̈𝐦𝐛𝐨𝐨𝐥𝐢𝐤𝐚𝐭 𝐯𝐨̃𝐢 𝐭𝐚̈𝐡𝐞𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐝 𝐢𝐬𝐞! 🤩 Imeilus kullatud täht pärlmutter plaadil võib kanda tähendust mida tead ainult Sina või Sinu lähedased! ✨ #OiOi #ehted #oioijewelry #epood #kaelakee #sormus #sõrmus #käevõru #käevõrud #kõrvarõngad #nimi #nimetäht #kingitus #eesti 🎁 𝐒𝐀𝐀𝐃𝐀 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐈𝐓𝐔𝐒𝐄𝐍𝐀 🎁 Kas teadsid, et meie e-poest on võimalik saata ehteid ka kingitusena? Pakime Sinu eest kingituse ilusti ära ning lisame kaardi Sinu soovidega ja toimetame paki sinna kuhu vaja! Lihtsalt lisa linnuke “saadan kingtusena” kastis ja ongi tehtud!✔ 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥𝐢 𝐥𝐨̃𝐩𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐧 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐚𝐤𝐢𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐓𝐀𝐒𝐔𝐓𝐀! 🤩 #OiOi #ehted #epood #kõrvarõngad #kaelakee #sõrmus #käekett #käevõru #käevõrud #tasuta #saatmine #kingitus